Értékes kaviárra és tengeri eredetű forrásvízre épülő hidratáló kezelés.

A Caviar termékcsalád a hozzáadott ásványoknak, nyomelemeknek és hidratáló faktoroknak köszönhetően intenzív ápolást nyújt. A helytelen életvitel, a túl sok stressz, a túl kevés alvás és a dohányzás is nyomot hagy a bőrön. A kaviár kivonat, a tiszta, friss tengeri eredetű forrásvíz és egy intelligens fényvédő faktor együttesen erősítik a bőrt, csökkentik a ráncokat és megakadályozzák a bőr idő előtti öregedését.

Az ásványok és nyomelemek az élet építőkövei. Aktiválják a bőrben zajló enzimatikus folyamatokat, fokozzák a bőr ellenálló képességét, hatékony védelmet nyújtanak a szabadgyökök káros hatásai ellen és akadályozzák túlzott arányú jelenlétüket. Az eredmény kellemes érzet és csodálatosan puha, vitalitástól és életerőtől ragyogó bőr.

Kezelés menete:

A bőrfelületi szennyeződéseket arctejjel, az elhalt hámsejteket kíméletes enzim peelinggel távolítjuk el, majd tonizálunk. Ezután proteinekben és lipidekben gazdag kaviár kivonatot tartalmazó ampullát ultrahangozunk be a bőrbe. A masszázst gazdag kaviáros krémmel végezzük, a szem környékét könnyű kaviáros szemápoló géllel ápoljuk. Ezután kaviáros tápláló maszkkal kényeztetjük a bőrt. Végül a Collection Caviar sorozat intelligens fényszűrőket tartalmazó, könnyű ápolókrémével fejezzük be a kezelést.

Amennyiben a kezelés részeként mechanikai tisztítást is végzünk, akkor az arctejjel történő lemosás, a peelingezés és tonizálás után a bőrt gőzzel puhítjuk fel, majd eltávolítjuk a komedókat, aknékat. Ezután a bőrt VIO-val fertőtlenítjük, majd a hatóanyag ampulla beultrahangozását követően összehúzó pakolást alkalmazunk. A kezelés további lépései megegyeznek a fentebb leírtakkal.

Választható kiegészítő kezelések: Rádiófrekvencia + Krioterápia, mezoterápia, mikromasszázs, bőrvasaló és hatóanyagcsapda, lézerultrahang, kék és vörös fény terápia.

KAPCSOLAT
Monor, Petőfi Sándor utca 6