Hidratáló kezelés száraz, vízhiányos bőrre.

A Hydratante termékcsalád alapja a tudomány, a bőrgyógyászat, és a természet együttes ereje. A termékcsalád a különböző okokból eredő vízhiányt pótolja a bőrben, ezért a dehidratált zsíros, de a száraz bőrnek is megfelelő ápoló terméke.

A száraz bőr kialakulásában szerepet játszik a bőr védekező funkciójának zavara és a nedvességfelszívó és megtartó képességének csökkenése. Amennyiben a bőr hydrolipid egyensúlya felborul káros környezeti ártalmak kapnak szabad utat és kialakulnak a ráncok. Ennek megelőzésére hidratáló, nedvességmegkötő hatóanyagokat és értékes lipideket tartalmazó arcápoló termékeket kell használnunk. A Hydratante úgy működik, akár egy „barométer”: megállapítja, hogy a bőr éppen miben szenved hiányt, majd a megfelelő mennyiségben pótolja a bőr számára szükséges nedvességet és lipideket.

Kezelés menete:

A bőrfelületi szennyeződéseket arctejjel, az elöregedett szarusejteket kíméletes bambuszőrleményt tartalmazó bőrradírral távolítjuk el, majd tonizálunk. Ezután a bőr külső védekezőrendszerének helyreállítására hivatott, többrétegű hidratálást biztosító, selyemproteint tartalmazó ampullát ultrahangozunk be a bőrbe. A masszázst értékes növényi olajokban gazdag masszázskrémmel végezzük. A szem köré a Hydratante család lágy textúrájú szemápolóját visszük fel. Ezután az arcra a hidratáló hyaluronsav tartalmú maszkot alkalmazzuk. A kezelést végül könnyű, gél állagú ápolókrémmel fejezzük be.

Amennyiben a hidratáló kezelés részeként mechanikai tisztítást is végzünk, akkor az arctejjel történő lemosás, a peelingezés és tonizálás után a bőrt gőzzel puhítjuk fel, majd eltávolítjuk a komedókat, aknékat. Ezután a bőrt VIO-val fertőtlenítjük, majd a hatóanyag ampulla beultrahangozását követően összehúzó pakolást alkalmazunk. A kezelés további lépései megegyeznek a fentebb leírtakkal.

Választható kiegészítő kezelések: Rádiófrekvencia + Krioterápia, mezoterápia, mikromasszázs, bőrvasaló és hatóanyagcsapda, lézerultrahang, kék és vörös fény terápia.

KAPCSOLAT
Monor, Petőfi Sándor utca 6