Lifting hatású luxuskezelés.

Az öregedési folyamatot mindenek előtt a sejt belsejében, a sejtmagban és a mitokondriumban, azaz a sejtek erőműveiben végbemenő változások okozzák. Ennek következménye a sejtek számának csökkenése és a szövet megkeményedése. A Pro-Sirt I és a speciális R³-Detox-Complex ösztönzi a sejtek közötti kommunikációt, aktiválja a sejtek hosszú élettartamáért felelős fehérjét (sirtuin) és intenzív védelmet nyújt az agresszív környezeti támadások ellen. A kollagén hálózatot fellazítja, valamint serkenti a kollagén- és elasztikus rostok szintézisét. Nemcsak a bőrfelszín simul ki, hanem a ráncok mélységét belülről is enyhíti, intenzíven restrukturálja. Az eredmény: hosszan fiatal, sugárzó és frissnek ható bőrkép.

Kezelés menete:

Légiesen könnyű tisztító habbal távolítjuk el a sminket, tisztátalanságokat és a felesleges faggyút. A tonizálás során az alkoholmentes arctonik semlegesíti a bőrt és eltávolítja a felületéről a klór és kalcium szennyeződéseket. A letisztítás után mini mikrodermabráziós eszközzel különlegesen finom, zafírporos peeling következik. A bőr kitisztítását követő vizes koncentrátum hidratációval látja el a bőrt és fokozza a sejtanyagcserét. Speciális háló rendszert képez a bőr felületén, hogy megvédje azt a kiszáradástól és hosszú időre megkösse a nedvességet a sejtekben. Majd a rendkívül lágy, selymes masszázskrémmel végzett masszázs a következő lépés, mely értékes tápanyagokkal és revitalizáló összetevőkkel látja el a bőrt. A lehúzható effekt maszk okkluzív hatással bír. A kezelés befejezése a lágy textúrájú nappali krémmel történik, mely UVA- és UVB- szűrővel védi a bőrt a ráncosodástól, az UV sugárzás okozta egyenetlen pigmentációtól, dehidratációtól, rugalmasságvesztéstől és sejtkárosodástól.

Amennyiben a kezelés részeként mechanikai tisztítást is végzünk, akkor a tisztító habbal történő lemosás, a zafírporos peelingezés és tonizálás után a bőrt gőzzel puhítjuk fel, majd eltávolítjuk a komedókat, aknékat. Ezután a bőrt VIO-val fertőtlenítjük, majd a hatóanyag ampulla beultrahangozását követően összehúzó pakolást alkalmazunk. A kezelés további lépései megegyeznek a fentebb leírtakkal.

Választható kiegészítő kezelések: Rádiófrekvencia + Krioterápia, mezoterápia, mikromasszázs, bőrvasaló és hatóanyagcsapda, ultrahang, iontoforézis, lézerultrahang, kék és vörös fény terápia.

KAPCSOLAT
Monor, Petőfi Sándor utca 6