Fitoösztrogénre és más, szerkezetépítő és regeneráló hatású alkotórészekre épülő, feszesítő, ránctalanító luxuskezelés.

A bőr szépségét és puhaságát, egyéb tényezők mellett, az ösztrogén és a progeszteron női hormonok határozzák meg, melyek természetes termelődése a 35. életév betöltése után csökkenni kezd. A bőr öregedése a hormonális aktivitás lecsökkenése következtében felgyorsul. A bőr vékonyabbá, szárazabbá és sokkal érzékenyebbé válik. Korábbi ellenállóképessége és tömörsége is lecsökken. Az íriszből kivont phytohormonok rendkívül hatékony szállító anyagként képesek e hiánytünetek kompenzálására. Az írisz hatóanyagai (izoflavonok) élénkítik a sejtmegújulást, lassítják a támasztó- és kötőszövetek sorvadását. A bőrrel tökéletes harmóniában lévő, rendkívül jó minőségű hozzáadott anyagokkal együtt e phytoterápia a bőrt feszesebbé, az arcvonásokat lágyabbá teszi és jelentősen csökkenti a finomabb ráncokat.

A kezelés menete:

A bőrfelületi szennyeződéseket tisztítógéllel távolítjuk el. Az elöregedett hámsejteket és a bőrfelületi faggyúba tapadt szennyeződéseket speciális enzim peelinggel oldjuk fel. Ezután következik az alkoholmentes tonik. Tonizálás után visszük fel a tökéletes összetételű anti-aging ampullát, mely serkenti a kollagén és elasztikus rostok termelődését. Aktív kontakt gélként Aloe vera gélt viszünk fel a bőrre, majd ultrahangozunk. A masszázst értékes növényi olajokban gazdag masszázskrémmel végezzük, majd egy speciális botox hatású gyógynövényeket tartalmazó maszkot helyezünk fel az arcra, mely a teljes arcfelületen lévő ráncokat, barázdákat kisimítja. A szem környékére a Multibalance revitalizáló szemápolóját alkalmazzuk, befejezésként pedig az értékes növényi olajokban gazdag 24 órás intenzív hidratáló krémet használjuk.

Amennyiben a kezelés részeként mechanikai tisztítást is végzünk, akkor a tisztítógéllel történő lemosás, a peelingezés és tonizálás után a bőrt gőzzel puhítjuk fel, majd eltávolítjuk a komedókat, aknékat. Ezután a bőrt VIO-val fertőtlenítjük, majd a hatóanyag ampulla beultrahangozását követően összehúzó pakolást alkalmazunk. A kezelés további lépései megegyeznek a fentebb leírtakkal.

Választható kiegészítő kezelések: Rádiófrekvencia + Krioterápia, mezoterápia, mikromasszázs, bőrvasaló és hatóanyagcsapda, lézerultrahang, kék és vörös fény terápia.

KAPCSOLAT
Monor, Petőfi Sándor utca 6