Enzimatikus tisztító kezelés, zsíros, pattanásos bőrre.

A zsírosságtól csillogó bőr, a túlzott faggyútermelés, a kitágult pórusok és a miteszerképződéssel együtt járó gyulladások nagyon könnyen aknés bőr kialakulásához vezethetnek. Kombinált bőrtípus esetén a csillogás csak az ún. T-zónában (homlok, orr, áll) jelentkezik, míg zsíros bőr esetén az egész arcfelületen. A problémás bőr kezelésében és ápolásában a fő cél a faggyútermelés csökkentése és normalizálása, a gyulladás és tisztátalanságok megszüntetése.

Kezelés menete:

A bőrfelületi szennyeződések eltávolítása után az elhalt szarusejteket kíméletes enzimatikus peelinggel távolítjuk el, majd alkohol tartalmú tonikkal tonizálunk. Ezután a bőr felpuhítása következik, majd a mechanikus tisztítás (aknék, komedók eltávolítása). A tisztítás után bőrt VIO-val fertőtlenítjük. Következő lépésként faggyútermelést normalizáló ampullát és nyugtató, hidratáló hatású Aloe Vera gélt ultrahangozunk a bőrbe. Amennyiben a bőr állapota engedi, a masszázst a zsíros bőr működését kiegyensúlyozó krémmel végezzük. Ha a bőr nem maszírozható, valamint Tini kezeléseknél a Sensitive termékcsalád hűsítő, nyugtató, gyulladáscsökkentő maszkját alkalmazzuk. Végül faggyútermelést szabályzó, mattosító ápolókrém felvitelével fejezzük be a kezelést.

Választható kiegészítő kezelések: Rádiófrekvencia + Krioterápia, mezoterápia, mikromasszázs, bőrvasaló és hatóanyagcsapda, lézerultrahang, kék és vörös fény terápia.

KAPCSOLAT
Monor, Petőfi Sándor utca 6