Bőrregeneráló, ránctalanító, feszesítő kezelés az alma erejével.

A növényi botox és az alma őssejt együttes ereje érvényesül a kezelés során. Az alma őssejt kivonat védőréteget képez az epidermiszben lévő „anyasejtek körül”. Segít a barrierfunkciók helyreállításában, így hat a környezeti károk ellen. Fenntartja a természetes sejtaktivitást, így a bőr őssejtjei regenerálódnak és védetté válnak. A gyógynövényi botox-szerű hatóanyagok csökkentik az arcizmok összehúzódásának intenzitását. A meglévő ráncok szemmel láthatóan csökkennek, a bőr életereje és rugalmassága visszatér.

Kezelés menete:

A tisztítást a legfinomabb növényi olajkivonatokból készült 2-az-1-ben tisztítóolajjal végezzük, mely kifejezetten alkalmas tartós és vízálló make-up letisztításához. Az elöregedett hámsejteket és a bőrfelületi faggyúba tapadt szennyeződéseket fehérjebontó enzimeket tartalmazó peelinggel távolítjuk el. Majd alkoholmentes, könnyű, tonizáló spray-vel tonizálunk, mely az érzékeny bőrt is hidratálttá, puhává teszi. Ezután bőrnyugtató, ápoló és ránctalanító aktív hatóanyag-koncentrátumot ultrahangozunk a bőrbe. A masszázst különleges olajokban gazdag masszázskrémmel végezzük, majd kollagénes és alma őssejteket tartalmazó, lifting hatású krém maszkkal feszesítjük a bőrt. A szemkörüli érzékeny területekre hialuronsavat tartalmazó, azonnali hatást biztosító, ránctalanító szemápoló lapocskákat használunk. Záró lépésként az almaőssejtet és hialuronsavat tartalmazó 24 órás krémet alkalmazzuk, mely védelmezi a sejt DNS-ét és erősíti a sejtaktivitást, intenzíven hidratál és csökkenti a mimikai ráncokat.

Amennyiben a kezelés részeként mechanikai tisztítást is végzünk, akkor a tisztítóolajjal történő lemosás, a peelingezés és tonizálás után a bőrt gőzzel puhítjuk fel, majd eltávolítjuk a komedókat, aknékat. Ezután a bőrt VIO-val fertőtlenítjük, majd a hatóanyag ampulla beultrahangozását követően összehúzó pakolást alkalmazunk. A kezelés további lépései megegyeznek a fentebb leírtakkal.

Választható kiegészítő kezelések: Rádiófrekvencia + Krioterápia, mezoterápia, mikromasszázs, bőrvasaló és hatóanyagcsapda, lézerultrahang, kék és vörös fény terápia.

KAPCSOLAT
Monor, Petőfi Sándor utca 6