Testkezeléseimet a Dr. Derm Cavital WRC rádiófrekvenciás és vákuum készülékkel és Thalion kozmetikumokkal végzem. Ez a kombináció biztosítja számomra, hogy valóban látványos és tartós eredményt érhessek el Vendégeimnél az alakformáló kezelések során.

Rádiófrekvencia

A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. Testkezelésnél a bevezetett rádiófrekvenciás energia fokozza a sejt belsejében az oxigén eloszlását és felmelegíti a zsírszöveteket.

A testben a zsírsejtek ellenállása a legnagyobb (200 ohm), így a természetes szöveti ellenállás miatt az elektromos áram hatására jelentős hő keletkezik, amely a zsírszöveteket bontja, tulajdonképpen „felolvasztja” azokat és ezután a nyirokrendszeren keresztül távoznak.

A rádiófrekvencián alapuló eszközök piacán ma két fő irányzat verseng az uni-vagy monopoláris, illetve az egynél több pólussal rendelkező (bi-, tri-, tetra-, penta-, hexapoláris stb.) rádiófrekvenciás kezelőfejjel ellátott készülékek.

A tapasztalatok szerint az unipoláris készülékek látványos hatásokkal rendelkeznek a nagy zsírfelületre irányuló testkezelések terén, illetve a mélységi hatást megkívánó beavatkozásokban (pl. comb fogyasztása) és hatásuk tartósabb. Ugyanakkor a kettő vagy több aktív pólussal szerelt kezelőfejek látványosabb azonnali hatást garantálnak a felületes kezeléseknél, mint például a has feszesítése.

A Dr. Derm Cavital WRC készülék mindkét technológiát - az unipolárist és a bipolárist is – alkalmazza, így egyaránt látványos eredményt érhetünk el mind a vékonyabb, mind a vastagabb zsírréteggel rendelkező területeken.

Vákuummasszázs kezelés

Vacucontrol automatika: A szövetkímélő vákuummasszázst a több mint egy évtizede a Dr Derm Equipmnt által kifejlesztett vacucontrol automatika garantálja. A készülékbe programozott vákuumerősséget a vacucontrol állandó szinten tartja, így a bőr túlzott megterhelésétől, elcsúfító bevérzésektől vagy késői szövődményektől nem kell tartani.

A vákuummasszázs a sejtek közötti terekből összegyűlő nyirokfolyadék áramlásának sebességét gyorsítja fel. A természetes körülmények között percenként 3 centimétert előrehaladó – bomlástermékeket, zsírsejteket tartalmazó – folyadék sebessége a vákuum szívóhatásának következtében akár ötvenszeresére is felgyorsulhat. A felesleges zsír mintegy 30 százaléka a nyirokrendszeren keresztül távozik, így igen jó hatásfokú helyi fogyasztás érhető el ezzel a módszerrel.

A nők szervezete átlagosan 30 százalékkal több zsírt raktároz, mint a férfiaké, erősen kötött formákban, úgynevezett zsírdepókban, ahol a zsírsejtek mellett az anyagcseréből származó méreganyagok is felhalmozódnak. A vákuum hatására a zsírsejtek sejtmembránja is megváltozik: a külső pórusok oly mértékben megnagyobbodnak, hogy a kisebb zsírsejtek kiférnek rajtuk és a fent ismertetett módon a nyirokkeringésen keresztül távoznak. Az intenzív zsír- és salakanyag ürítés miatt a vákuummasszázs nagymértékbe tehermentesíti a szervezetet.

A pulzáló vákuum tehát beindítja a szövetközti folyadék áramlását, a salakanyagok és a felszabadított zsír távozását a szövetekből. A nyirok áramlása a nyirokutak mentén 40-70 szeresére gyorsul, majd a nyirokcsomókon és a nagy összegyűjtő nyirokértörzseken keresztül a véráramba jut, végül a vesék választják ki a folyadéktöbbletet és salakanyagokat. A narancsbőr egyik fiziológiai tényezője, a szövetközti ödéma a vákuummasszázs során természetes úton távozik a szervezetből.

Nagyon fontos a kezelések előtt, után, illetve két kezelés között is a napi 2,5-3 liter folyadék elfogyasztása, mivel az egyébként kötött formában jelen lévő méreganyagok ennek hiányában nem tudnak kiürülni a szervezetből!

A kezelés ellenjavallatai:

 • Pacemaker, fém implantátum esetén
 • Terhesség ideje alatt
 • Lázas állapotban
 • Daganatos betegségek
 • Trombózis, trombózishajlam
 • A kezelendő bőrfelületet érintő herpesz, vagy más baktérium, gomba vagy vírus okozta fertőzés esetén
 • Aknés csomók, ciszták
 • Érgyulladás, gyengült érfal
 • Vérzékenység
 • A nyirokrendszer bármilyen gyulladásos folyamata
 • A vese, máj vagy szív elégtelen működése

KAPCSOLAT
Monor, Petőfi Sándor utca 6